O pereche de cercei placati cu aur poate face cat o poezie intreaga

Aurul este poate cel mai apreciat si mai folosit metal pretios in industria creatorilor de bijuterii unicat. Foarte versatil si usor de prelucrat, ofertant in materie de conturare a unor forme mai deosebite, aurul este un material care imprima eleganta, rafinament, sobrietate, un anumit statut social, poate si datorita pretului destul de piperat.

Colectii intregi de cercei placati cu aur

Bijutierii, in incercarea de a vinde totusi si bijuterii mai ieftine pentru o categorie de public ce nu-si permite sa ia un inel din aur de 18k 100%, la un gramaj destul de mare, au lansat pe piata colectii intregi de bijuterii placate, cercei placati cu aur, inele placate cu aur etc. Placarea cu aur este un procedeu destul de complex, prin care se aplica un strat de aur protector deasupra metalului original din care e facuta bijuteria, pentru a-i da stralucirea si eleganta uneia din aur masiv si pentru a o feri de factorii externi care pot degrada suprafata metalului de la baza. Baza pentru cercei placati cu aur este metalica, adesea din argint sau cupru, la prima vedere bijuteria placata cu aur aratand exact ca una facuta in totalitate din aur de 18k. Cei mai reusiti si mai frumosi cercei placati cu acest metal pretios sunt de gasit la Belatriz, magazinul online cu cele mai mici preturi la bijuterii din aur si argint si la cele placate cu argint.

Printre multitudinea de bijuterii aflate in oferta curenta se numara si cercei placati cu aur pe care merita sa-i oferiti oricand persoanei dragi. De exemplu, puteti achizitiona la cel mai bun pret cercei placati cu cel mai dorit metal pretios cu pietre zirconiu verde sau rosu, in forma de floare, frunzulite, lacrimi, picaturi de ploaie sau cerculete, toate cu detalii atent aranjate si prelucrate pentru ca bijuteria sa fie cat mai frumoasa la gatul, urechea sau mana femeii din viata ta.

Indiferent ce modele alegi, vei avea si reduceri de pana la 30% din pretul de raft virtual, la comenzile peste 100 de lei vei primi bijuteriile unicat gratuit chiar acasa la tine, pentru ca transportul nu se mai plateste daca suma mentionata este depasita la totalizarea preturilor elementelor comandate. Intra chiar acum pe belatriz.ro si alege si tu cerceii placati care i se potrivesc iubitei sau sotiei!