Pune-ti parul in evidenta cu sampoane Wella SP de la Allbeauty


Parul tau, indiferent ca esti femei sau barbat, are nevoie de o atentie speciala in orice anotimp. Degradarea sa, lipsa de culoare sau stralucirea pierduta sunt doar cateva dintre neajunsurile unei ingrijiri defectuoase a parului, mai ales daca sunt implicate si substante care distrug radacina firului de par si structura sa. De aceea se recomanda folosirea substantelor naturale, sampoanelor naturale care sa refaca structura interna si sa protejeze radacina parului de factorii externi degradanti.

Sampoane Wella SP de la Allbeauty

Cu sampoane Wella SP de la Allbeauty, magazin online cu cele mai mici preturi la produse cosmetice originale de cea mai buna calitate, parul tau va arata mereu ca in tinerete, plin de vigoare si culoare, va fi mai rezistent si nu va suferi din cauza bolilor care ataca structura firelor de par. Din gama variata de sampoane Wella SP pusa la dispozitie de Allbeauty puteti sa folositi la fiecare spalare un sampon cu jojoba si ulei de argan care reda stralucrirea si rezistenta firului de par, patrunzand adanc in firele de par-este bun pentru parul fin si deteriorat. Samponul pentru volum ajuta parul sa aiba un volum de invidiat, il faca mai rezistent si permite o pieptanare fara fire de par rupte, iar samponul antimatreata protejeaza si indeparteaza matreata, prevenind aparitia.

Repara parul degradat

Parul degradat poate fi reparat cu sampoane Wella SP de la Allbeauty, care au puterea de a uniformiza structura firelor de par si a reface in proportie de 100% parul degradat. Pielea capului are si ea nevoie de un tratament special asa ca se recomanda utilizarea samponului pentru scalp sensibil, cu pH neutru, care impiedica caderea parului si elimina mancarimea de la nivelul scalpului. Culoarea parului poate fi mentinuta mai mult cu unul dintre sampoanele Wella SP pentru protejeaza firului de par de efectele decolorarii, redand stralucirea sa din tinerete. Parul grizonant poate fi atenuat prin utilizarea unui sampon original naatural care elimina nuanta galbuie, oferind stralucire intensa parului tratat.