Ceai de Urzica 50 grame, medicamentul natural care iti da o sansa la o viata normala

Este o planta pe care nu prea o avem la inima datorita unui „comportament” nu prea prietenos cu cei care o ating sau vor sa o culeaga. Urzica, o planta care stie sa se apere prin folosirea unui mecanism eficient de atac care ne „urzica” imediat ce o atingem, are proprietati terapeutice folosite de sute de ani in tratarea celor mai diverse afectiuni.

Ceai de Urzica, 50 grame de la Cufarul Naturii este un produs concentrat pe baza de urzica uscata, atent dozata pentru a se obtine un efect cat mai bun intr-o perioada scurta de timp. Ceaiul de urzica este foarte bun pentru tratarea anemiei, hemoragiilor, alergiilor sau diabelului, ajutand rinichii sa functioneze normal si organismul sa fie curatit de toxine. Ceai de Urzica, 50 grame mentine tensiunea arteriala mica, este foarte util in ingrijirea parului, eliminand natural matreata si favorizand incetarea caderii parului. Astenia de primavara poate fi tratata tot cu ceai de urzica, urzica avand vitaminele A, B, C si K, cateva dintre cele mai puternice vitamine care pun corpul uman pe picioare intr-o maniera naturala. Acidul uric va fi eliminat prin urina, efectele astringente si antidiareeice fiind cunoscute de ani buni. De asemenea, Ceai de Urzica este antiinflamator, cicatrizant, scade glicemia si remineralizeaza organismul.

Regleaza metabolismul, trateaza reumatismul si actioneaza cu succes asupra hipertrofiei benigne de prostata, hemoroizilor si plagilor sau ulcerelor varicoase. Reducerea retentiei de apa si diminuarea simptomatologiei asociate cu sindromul premenstrual si menoragia, stimularea lactatiei, recuperarea dupa nastere si determinarea cresterii vitalitatii masculine prin marirea concentratiei de testosteron sunt alte beneficii ale consumului regulat de ceai de urzici.

Nu in ultimul rand, ceaiul de urzici este antibacterian, vindeca bronsita si astmul, magneziul continut de urzici scade durerea determinata de fibromialgie, si are proprietati analgezice-este un bun tonic feminin, util atunci cand femeia se afla in preajma menstruatiei.