Aparate vending Snakky de la Nordexim Coffee Services

Cu peste 20 de reprezentante in toata tara, Nordexim Coffee Services este distribuitor oficial al aparatelor vending Lavazza si distribuitor de aparate vending de bauturi racoritoare si snacks-uri.

Destinat locatiilor aglomerate, cu un trafic mare de persoane, fie publice (aeroporturi, spitale, gari) sau private (banci, hipermarket-uri, companii), aparatele vending Snakky aduc o varietate de optiuni, pentru toate gusturile sau preferintele. Gama de produse oferite include : apa minerala, bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase, cornuri, ciocolata, napolitane, chips-uri si alune. Printre furnizorii nostri se numara : Coca-Cola, Ferrero Rocher, Master Foods si Alka, asocierea cu aceste brand-uri de renume fiind un avantaj perfect pentru alegerea aparatelor vending Nordexim.

Nordexim Coffee Services ofera astfel un pachet complet de servicii si solutii perfect adaptate necesitatilor afacerilor moderne, cu scopul de a imbunatati conditiile de munca si de a oferi un plus de motivare si confort pentru angajatii sau clientii oricarei companii.

Distribuitoarele automate de bauturi racoritoare si produse alimentare sunt montate gratuit, aprovizionarea, igienizarea si service-ul fiind asigurate de catre angajatii companiei. Vizitele de aprovizionare a aparatului vending ales sunt facute in functie de consum, in general de 2-3 ori pe saptamana.

Distribuitoarele automate sunt de ultima generatie, din punct de vedere al design-ului modern si al tehnologiei folosite, fiind fabricate in Italia de Necta - Zanussi si Bianchi.

Printre cele mai vandute aparate vending Snakky se afla Snakky Master, Snakky SL si Snakky Rondo. Toate dispozitivele Nordexim sunt echipate cu sisteme de racire care mentin o temperatura constanta, asigurand calitatea si prospetimea produselor pentru un timp indelungat. Ele sunt prevazute cu sisteme de plata cash, cash-less sau combinatii intre acestea. Sistemul de plata cash include cititoarele de bancnote, jetoniere cu rest si jetoniere simple. Aceste sisteme pot recunoaste bancnote, monede, jetoane si ofera posibilitatea eliberarii restului dupa ridicarea produsului. Sistemul de plata cash-less include dispozitive care utilizeaza carduri, chei sau tag-uri. Acestea pot fi incarcate valoric direct pe aparat sau, o data pe luna, in mod automat, oferind astfel posibilitatea unui credit cumulativ.

Printre bauturile reci oferite se numara: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Cappy Pulpy, apa minerala si apa plata Dorna si Burn. Gustarile sarate pot fi Covrigeii Casei, Tarralli sau Toortitzi, iar gustarile dulci sunt Mars, Bountry, Snickers, croissante Alka, napolitane Alfers, Kinder Bueno, Biscuitii Casei sau guma de mestecat Orbit.

Snakky SL este un automat care ofera snacks si bauturi reci, in doze sau in sticle. Produsele oferite sunt 14 la numar, iar 18 sunt tipuri de bauturi reci, fiind, in total, 32 de selectii. Capacitatea totala a aparatului vending este de 293 de produse, dintre care 108 sunt doze sau sticle.

Snakky SL este un aparat vending cu 6 sertare si usa cu geam dublu laminat, care necesita cate 4 dezghetari standard in 24 ore, reconfigurate electronic automat. Dimensiunile aparatului sunt de 1700 mm inaltime, 600 mm latime, 1335 mm adancime necesara cu usa deschisa si 160 kg greutate neta.

Spre deosebire de Snakky SL, Snakky Master ofera 30 de selectii, dintre care 12 sunt bauturi racoritoare si 18 sunt snacks-uri. Capacitatea totala a aparatului vending este de 288 de produse, organizate in 6 sertare, cu sistem antifurt, geam dublu laminat si preturi programabile. Dimensiunile disposizitivului sunt de 1700 mm inaltime, 703 mm latime, adancime necesara 1335 mm si o greutate de 190 kg.

Rondo este un aparat vending de dimensiuni mai mari decat celelalte, destinat locatiilor cu trafic mediu spre mare si foarte mare de persoane, fie ca este vorba despre angajati sau clienti. Acest dispozitiv are cea mai mare oferta de produse si bauturi si beneficiaza si de keypad si de selectii direct. Astfel, are 42 de selectii numerice si 5 selectii directe, cu o capacitate totala de 386 de produse.

Dimensiunile acestui aparat vending sunt de 1830 mm inaltime, 880 mm latime, 1494 mm adancime necesara (cu usa deschisa) si o greutate de 290 kg. Cu o usa construita din geam dublu laminat, display LCD alphanumeric, tastatura antivandalism si preturi programabile, Rondo este cea mai buna alegere pentru consumatorul dinamic si pretentios al secolului XXI.

Nordexim Coffee Services acopera un portofoliu de clienti „Working Places”, „Traffic Locations” si „Public Locations” ce numara peste 5,000 de puncte de vending in toata tara. Cu ajutorul echipei tehnice proprii, Nordexim Coffee Services poate acorda service, aprovizionare si mentenanta directa, fara subcontractori, cu acoperire nationala si raspuns in maximum 24 de ore de la solicitarea clientului.