E o prostie sa tii dieta

Poate ma insel eu, cine stie, dar din toate datele stiintifice adunate pana acum, se concluzioneaza lejer si obiectiv ca dietele sunt o porcarie imensa care dauneaza sanatatii din multe, multe puncte de vedere. Si acum vorbesc de dietele care se refera la renuntarea la anumite mancaruri, nu cele care includ pastile sau ceaiuri speciale, pentru ca acelea te omoara pur si simplu. Sunt sinucidere curata. Inainte de toate, sper ca este destul de clar faptul ca noi, oamenii, suntem conceputi in asa fel incat sa mancam atat carne, cat si fructe sau legume. Deci cine se gandeste ca a fi vegetarian il ajuta la slabit se inseala amarnic pentru ca este contrar naturii noastre, contrar anatomiei, sa traim fara proteinele si substantele care se gasesc numai in carnuri.

Daca se face alegerea de a nu manca grasimi asta-i altceva. La fel si pentru opusul acestui caz, nu se poate trai sanatos cu adevarat fara consumul de legume si mai ales fructe. Am observat ca sunt multi oameni care nu mananca fructe mai deloc pentru ca se gandesc ca fructele ingrasa din cauza zaharului pe care-l contin. Da, exista acest risc, dar o cafea cu trei pliculete de zahar sau o sticla de Cola sunt drumul sigur care obezitate si chiar probleme mai grave. Fructele, in schimb, nu pot dauna sanatatii. Lasand la o parte acest aspect, am mai auzit de la diversi oameni ca ei s-au apucat de sport dar tin si o dieta in acelasi timp. Ei bine facand sport se arde un numar mare de calorii, nivelul energiei poate scadea chiar drastic in functie de cat sport se practica, si corpul are nevoie de resurse de unde sa extraga aceste substante. Ori daca nu-i furnizezi corpului hrana, ce alternativa are?

Alternativa in acest caz este sa extraga ceea ce-i trebuie din mineralele si proteinele stocate in muschi si oase, transformandu-te intr-un schelet invelit de grasime. Da, chiar daca faci sport. Prin urmare, dietele sunt o prostie indiferent de tipul lor si ca sa avem grija de noi trebuie sa oferim organismului tot ceea ce are el nevoie!