Trimite orice, in toata lumea, prin servicii moderne de curierat international

Tot mai multi romani au parasit tara si au plecat la munca in strainatate. Acolo, si-au intemeiat o familie sau si-au adus rudele, membrii familiei acolo, lasand in tara in special batranii sau alte rude care nu au putut pleca cu ei. Cu anumite ocazii sau in perioada sarbatorilor, dinspre tari ca Spania sau Italia si inspre acestea pleaca zeci de pachete cu bunatati care trebuie sa ajunga in timp util la rude si prieteni. Pentru asta exista serviciile de curierat international, un tip aparte de servicii care asigura livrare chiar in ziua respectiva sau a doua zi, dupa cum doreste clientul.

Livrarea se realizeaza in cel mult 12 ore, pentru cele programate in aceeasi zi, cu primul avion disponibil, pentru bagaje de sub 15kg, care se pot transporta in bagaje de manca. Pentru moment, zonele in care pot avea loc astfel de expedieri sunt cele din Europa, Africa, Asia, America de Sud, cele mai ieftine fiind cele spre Europa. In alte cazuri, livrarea poate dura de la 6 la 18 ore, atat pentru colete, cat si pentru plicuri. Daca un anumit client nu are nevoie de livrari prin servicii de curierat international se poate apela la livrarea in 1-3 zile lucratoare la cele mai mici tarife. Livrarile sunt posibile si in 3-5 zile, asa ca fiecare isi alege varianta care-l avantajeaza si care se incadreaza intr-un anumit buget alocat. Anumite servicii de curierat international livreaza coletele chiar si la alta destinatie aleasa de cel care primeste pachetul, totul pentru ca expeditorul sa fie multumit.

Gratie internetului si platformelor moderne, statusul livrarilor se poate verifica online, la fel cum se pot primi notificari atunci cand o livrare a fost finalizata. Relatiile oferite de Call Center si modalitatile de contact foarte rapide imbunatatesc mult comunicarea dintre firmele de curierat si clienti, astfel ca fiecare comanda ajunge la destinatar in timp record.